Slider 7

Slider 7 Slider 7

Slider 6

Slider 6 Slider 6

Slider 5

Slider 5 Slider 5

Slider 4

Slider 4 Slider 4

Slider 3

Slider 3 Slider 3

Slider 2

Slider 2 Slider 2

Slider 1

Slider 1 Slider 1

Om

Marie Støvlbæk Garbenfeldt (født 1981) startede i lære som blomsterdekoratør i Fleurie i 2003 og overtog, samtidig med at hun var udlært i 2005, butikken efter sin læremester.

”Blomster og naturen jeg omgiver mig med er i højsædet og giver mig inspirationen og glæden, ved det arbejde jeg laver”

Flere gange årligt tager Marie ud og laver demonstrationer – både for kunder, foreninger og fagfolk. ”Her er det vigtigt, at folk går hjem med noget nyt.  Det behøver ikke at være “den dybe tallerken” men bare et nyt syn på, hvordan blomsterne og de ting vi omgiver os med, kan bruges”.

Marie lægger stor vægt på “det originale håndværk”. Hun springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Det skal bare være i orden!

Marie deltager engageret i brancherelaterede arrangementer, som f.eks. kurser, demonstrationer og Afdelingsmesterskabet for Danske Blomsterhandlere. Hun sidder i bestyrelsen for Danske Blomsterhandlere, Sydøstjysk Afdeling og arbejder for sikre en god kvalitet af håndværket i den østlige del af Syd- og Sønderjylland.

Hun deltog i oppyntning til Danmarksmesterskaberne i Blomsterkunst 2008, Interfloras Generalforsamling 2009 samt Nordisk Mesterskab i Blomsterkunst 2009.

Marie har desuden assisteret blomsterkunstner Erik Buch i forbindelse med opsætningen af Anette Eckmanns “Flowerfactory” på Formland messen forår 2011, samt været med til opsætningen af den seneste blomster-trend-zone på Formland, foråret 2012.

Fleurie / Haderslevvej 113 A / 6000 Kolding / Tlf: 75 53 14 44
Copyright © 2011 - Fleurie.dk - Design og fotos af: Anne Støvlbæk Kjær Udviklet af: René Sejling